Werken en leren

vakkundigheid is een garantie.


Beter Thuis Wonen Academie

Bij Beter Thuis Wonen is vakkundigheid een garantie. Bijscholing is daar een belangrijk onderdeel van. Daarom hebben we de Beter Thuis Wonen Academie opgericht. Aan de Groenewegenstraat 27a in Hoogeveen worden wekelijks verschillende cursussen en workshops gegeven die te maken hebben met het dagelijkse werk van bijvoorbeeld een verzorgende en verpleegkundige, begeleider, huishoudelijk ondersteuner of casemanager dementie. Deze scholingen worden gegeven om mensen thuis de beste zorg te bieden door onze professionals. De academie is voor onze eigen medewerkers, maar ook voor medewerkers van andere zorgorganisaties of bijvoorbeeld praktijkmedewerkers van huisartsen.

De docenten en trainers kennen de nieuwste ontwikkelingen op het terrein van zorg en welzijn. Deze kennis verwerken we in up-to-date trainingen en opleidingen, die aansluiten bij de nieuwste (behandel)methoden en technieken. De kennis wordt in kleine groepen overgedragen door vakbekwame docenten en trainers.

Aanmelden

Ben je benieuwd welke opleidingen en cursussen we aanbieden? Bezoek dan de website www.avtzorg.nl.

Stageplekken

Daarnaast vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het opleiden van scholieren en studenten. Juist daarom zijn ook stagiaires zeer welkom bij Beter Thuis Wonen.  Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met ons op via het telefoonnummer 0528-341162.


Waardering
voor je werk

Tevreden
collega's

Ruimte voor
ontwikkeling

Goede
arbeidsvoorwaarden

lees meer...

lees meer...

lees meer...

lees meer...
Draait om mensen. 


"Mensen met een hulpvraag krijgen veelal de meest

uiteenlopende betiteling. Van zorgconsument tot patiënt,

verzekerde, de burger etc. Het gaat gewoon om mensen." 


Wybo Berk, Bestuurder                  
Bezoek ons ook op:

www.beterthuiswonen.nl


of op Social Media  Lees onze Privacyverklaring